Netwerk DAK - Door Aandacht Kracht
 
Vacature medewerker Netwerk DAK

Download de tekst
VACATURE MEDEWERKER (M/V)  NETWERK DAK
 
Netwerk DAK is het landelijke netwerk van inloophuizen, buurtpastoraat en straatpastoraat. Bij Netwerk DAK zijn meer dan 100  van dit soort plekken aangesloten.
Voor ons secretariaat zoeken wij een medewerker voor 16 uur per week (in eerste instantie) tot eind 2017. Netwerk DAK heeft twee medewerkers in dienst; een staf/beleidsmedewerker (22 uur) en een administratief medewerker (4 uur).
Omdat de activiteiten die Netwerk DAK onderneemt ten behoeve van de opvangplekken voor kwetsbare mensen toenemen, is er een vacature voor een derde medewerker. Deze medewerker werkt in nauwe onderlinge afstemming met de stafmedewerker. Op inhoudelijk, beleidsvormend en beleids-uitvoerend vlak. Gevraagd wordt daarnaast het actief meedenken over de lopende en nieuw te ontwikkelen activiteiten. Zoals bv. het ondersteunen van besturen, ontwikkelen van trainingsaanbod. Een belangrijke taak is het contact onderhouden op diverse wijzen met de doelgroep van opvangplekken.
Netwerk DAK is een kleine organisatie. Van de medewerkers wordt een grote mate van zelfstandigheid verwacht. Het bestuur van Netwerk DAK is een meewerkend bestuur en ziet toe op de werkzaamheden van de medewerkers en is eindverantwoordelijk. Bestuur en secretariaat werken nauw samen.
Profiel

  • Affiniteit met het werkveld van Netwerk DAK
  • In staat om besturen en coördinatoren van aangesloten organisaties te adviseren
  • Ervaring met social media
  • Organisatorische kwaliteiten
  • Vermogen tot evenwicht tussen ondersteunend en zelfstandig kunnen werken.
 
Meer informatie over Netwerk DAK is te vinden op www.netwerkdak.nl.
De sollicitatie gaarne per email sturen voor 10 juli 2017 naar Piet Kuijper, voorzitter Netwerk DAK, piet.kuijper@planet.nl.
Voor meer informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Helma Hurkens, stafmedewerker Netwerk DAK. Mail: secretariaat@netwerkdak.nl. Tel. 06 37192976.
Netwerk DAK volgt de cao van de PKN Nederland. De functie is ingeschaald in schaal 8 of 9 (afhankelijk van ervaring en competentie).
 
 

terug
 
 
In Beeld
Activiteiten bij de inloop
meer
 
Wat doet Netwerk DAK?
meer
 
Ons werk wordt mede mogelijk gemaakt door